Diplomámat a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem, summa cum laude minősítéssel. Végzés után a Semmelweis Egyetem Konzerváló Fogászati Klinikáján kezdtem meg a szakképzést „Konzerváló fogászat és fogpótlástan” szakirányon. Munkámban a precizitásra törekszem. Fontos számomra, hogy a kezelések félelem nélkül, oldott hangulatban teljenek. Rendelés : kedden és pénteken délután rendel fél 3-tól.

Dr.Rujder Mária Judit vagyok, fog - és szájbetegségek szakorvosa. Diplomámat 1991-ben szereztem a Pécsi Orvostudományi Egyetemen. 1991-től a szekszárdi Balassa János Kórház fogászati-szájsebészeti rendelőjében dolgoztam.1992-2015-ig Pakson körzeti rendelést láttam el. 2015 októbere óta dolgozom a Budapesti Rendőr-főkapitányságon .

Dr. Gellért Noémi fogszakorvos vagyok. A doktori diplomámat 2008-ban a Semmelweis Egyetemen szereztem. 2012-ben Konzerváló fogászat es Fogpotlástani Szakvizsgát tettem szintén a Semmelweis Egyetemen. Az egyetem elvégzése után a Bogdán és Gyenes szajsebeszeti rendelőben és a Dentin Dental magán rendelőben kezdtem dolgozni, ahol kiváló szakemberektől tanulhattam. Nagyon fontosnak tartom, hogy pácienseim félelem- és fájdalommentes kezelésben részesüljenek.

Jelenleg szülési szabadságom töltöm, forduljanak kollégáimhoz bizalommal! Fogorvosdoktori diplomámat 2005-ben szereztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. A szakvizsgámhoz szükséges gyakorlatot az Egyetem Fogpótlástani Klinikáján szereztem. 2008-ban a Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan szakorvosa lettem.

Dr. Körmöczi Kinga fogorvos, szájsebészeti szakorvos vagyok. Diplomámat a Semmelweis Egyetemen szerztem 2008-ban, dentoalveoláris szebészeti szakvizsgámat szintén az egytemen tettem le 2012-ben. Azóta az Arc-, Állcsont-, Szájsebészeti és Fogászati Klinikán tanársegédként dolgozom.

Dr. Divinyi Tamás fog, és szájsebész szakorvos, a Semmelweis Egyetem professzor emeritusa vagyok. 42 évig dolgoztam a Semmelweis Egyetem Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján. 1984-óta foglalkozom fogászati implantátumokkal. Nevemhez fűződnek, mint szerzőhöz és mint szerkesztőhöz a hazai implantológia tárgyú tankönyvek, továbbá az Egyetem Fogorvostudományi Karán az „Implantológia” tantárgy bevezetése.

Liptai Ágnes fogászati szakasszisztens, dentálhigiénikus vagyok. A fogászat számos ágazatában szereztem már gyakorlatot, ezen belül a szájsebészet áll hozzám a legközelebb, szeretek embertársaimnak segíteni, munkámat türelemmel, megértéssel látom el.

recepciós, adminisztrátor

fogászati szakasszisztens, dentálhigiénikus

fogászati szakasszisztens,
dentálhigiénikus

adminisztrátor, recepciós

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot most!

Időpontfoglalás

 

Páciens vélemények

Páciens az implantációról: a végeredmény egy csoda! Történetem 25 évvel ezelőtt kezdődött, amikor három kiváló fogorvos is közölte, hogy az állandó fogínygyulladások miatt az alsó fogsoromat ki kell „dobni”, és akkor még csak a protézis volt, mint lehetőség.
Üdv: D.A .-né
Üdv: D.A .-néBővebben
31 éves nő vagyok. Elmesélem az én történetem, hogy ezáltal is bátorítsam azokat, akik hasonló helyzetbe kerültek, és nem tudják milyen lehetőségeik vannak a fogpótlás terén.Tizenévesen, amikor kötelező fogászati vizsgálatokon jártam, az orvosok mindig kérdezték: „Tudja, hogy van még egy tejfoga?”
Üdv: I.E
Üdv: I.EBővebben
M.M. 54 éves nő páciens az implantációról: Újra mosolygok! Kiderült, hogy az implantátumok beültetéséhez csontpótlásra van szükség. Divinyi professzor úr tájékoztatott a beavatkozásról, és arról, hogy ez egy igen hosszú folyamat, hiszen a műtéteket követően hónapokat kell várni a csontosodásra. Dobogó szívvel, remegő lábakkal, összeszorult gyomorral, izzadó tenyérrel léptem át a rendelő küszöbét.
Üdv: M.M
Üdv: M.MBővebben
Fogimplantátumom rövid története, avagy „a türelem rózsát terem” ” 26 éves orvos vagyok. 9 éves koromban a jobb felső metszőfogam egy hinta balesetben keresztbe kettétört. Idegkezelés után 5-6 éven keresztül fényre kötő kompozitokkal ill. más tömőanyagokkal volt felépítve. 15 évesen egy csapos fémkerámia korona került rá, ami 1 évvel ezelőttig kitűnően szolgált és közepesen esztétikus volt.
I.E

dd

Budai fogászatunkban szeretettel várjuk, amennyiben professzionális fogkezelésre van szüksége! Implantációs fogpótlások, kiváló minőségű fog implantátumok, több évtizedes tapasztalat, garancia.

1114 Budapest, Bocskai út 16.