Újdonság az OSSTEM implantátumok felületének a kialakításában: nano rétegű hidroxilapatittal bevont felület. Az új felület gyorsabb csontintegrációt biztosít, megrövidíti az implantátum gyógyulásának idejét. Különösen előnyös gyengébb minőségű csont esetén. Előnyeire vonatkozóan, kérje orvosa tanácsát Ha többet szeretne tudni a hidroxilapatittal bevont felületről, itt elolvashatja. OSSTEM NH implantátum ára:130 000Ft.

Az implantátum beültetése: Az implantáció a gyakorlatban egy művi foggyökér beültetését jelenti, erre kerül később a korona. A fog implantáció  eljárás  során  elkerülhető az ép fogak lecsiszolása. A implantáció  műtéte után általában 3-6 hónap  gyógyulási időszak következik.

Az implantációs fogpótlások a fogorvostudomány új vívmányai. Alapjuk az a felfedezés, hogy bizonyos élettelen anyagok /bioanyagok/ képesek az emberi szervezet szöveteivel olyan szoros kapcsolatot kialakítani, hogy mintegy az emberi test részeivé válnak.

Pácienseinknek megkönnyítjük a választást azzal, hogy csak kitűnő minőségű, nemzetközileg elismert rendszerekkel foglalkozunk. A választás lehetőségét elsősorban a pácienseink anyagi lehetőségeihez mértük. Rendelőnkben Straumann és Osstem  implantátum rendszerekkel dolgozunk.

Az implantációs fogpótlás sikerét az utóbbi négy évtizedben a kiterjedt tudományos kutatások, a klinikai tanulmányok eredményei, elsősorban a titán alapú fog implantátum sikerét bizonyították.

„Az ITI Straumann implantációs rendszer világszerte ismert, és a Branemark rendszer után talán a második legelterjedtebben alkalmazott szisztéma.

fog implantátum behelyezése a modern eljárásoknak köszönhetően gyors és fájdalommentes. Ez a típusú foghiány leggyakrabban baleset következtében fordul elő, és általában a fiatalkorúakat, serdülőket érinti. Ütés, esés következtében rendszerint a felső metszőfogak sérülnek.

Az implantációs fogpótlás elvben minden típusú fogatlanság esetén indokolt lehet. Mérlegelés tárgyát képezi azonban a várható előny és a lehetséges kockázat viszonya.  Általánosságban azt mondhatjuk, hogy javallatot jelent, ha a várható eredmény és a kockázat aránya kiszámítható, és a páciens és az orvos számára egyaránt elfogadható.

A teljes fogatlanság azt jelenti, hogy a páciens az alsó, felső, vagy mindkét állcsontján a fogait elvesztette, vagy a még meglévő fogai is eltávolítandók. A teljesen fogatlan állcsontok implantációs fogpótlással történő ellátása a szakterület legnagyobb kihívását jelenti, mind a páciens, mind az orvos számára.

A Straumann cég forgalomba hozta az új foggyökér formájú implantátumait, amelyek a fogeltávolítás után azonnal behelyezhetők, így jelentősen megrövidíthetik a fogpótlás elkészülésének az idejét.

Az Osstem Implant , Dél-Koreai székhelyű, több mint 2000 alkalmazottat foglalkoztató nagyvállalat, egyike a 10 legnagyobb fogászati implantátumokat gyártó és forgalmazó vállalatnak a világon.

A Straumann cég forgalomba hozta a 4.0mm hosszúságú fog implantátumait. Az implantátumok megjelenését alapos klinikai vizsgálatok előzték meg, amellyel 5 éves követéses vizsgálattal bizonyították, hogy az ilyen rövid implantátumok sikeressége nem marad el a hagyományos hosszabb implantátumokétól.

A Straumann cég forgalomba hozta a titánból készült implantátumai mellett a cirkónium-dioxid kerámia implantátumait. A kerámia mint implantátum anyaga nem újdonság. Az ortopédiában ma is kiterjedten alkalmazzák. Hazánkban az 1980-as évek második felétől a nyugat európai mintát követve, elég nagy számban helyeztünk be aluminium-oxid kerámia implantátumokat.

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot most!

Időpontfoglalás

 

Páciens vélemények

Páciens az implantációról: a végeredmény egy csoda! Történetem 25 évvel ezelőtt kezdődött, amikor három kiváló fogorvos is közölte, hogy az állandó fogínygyulladások miatt az alsó fogsoromat ki kell „dobni”, és akkor még csak a protézis volt, mint lehetőség.
Üdv: D.A .-né
Üdv: D.A .-néBővebben
31 éves nő vagyok. Elmesélem az én történetem, hogy ezáltal is bátorítsam azokat, akik hasonló helyzetbe kerültek, és nem tudják milyen lehetőségeik vannak a fogpótlás terén.Tizenévesen, amikor kötelező fogászati vizsgálatokon jártam, az orvosok mindig kérdezték: „Tudja, hogy van még egy tejfoga?”
Üdv: I.E
Üdv: I.EBővebben
M.M. 54 éves nő páciens az implantációról: Újra mosolygok! Kiderült, hogy az implantátumok beültetéséhez csontpótlásra van szükség. Divinyi professzor úr tájékoztatott a beavatkozásról, és arról, hogy ez egy igen hosszú folyamat, hiszen a műtéteket követően hónapokat kell várni a csontosodásra. Dobogó szívvel, remegő lábakkal, összeszorult gyomorral, izzadó tenyérrel léptem át a rendelő küszöbét.
Üdv: M.M
Üdv: M.MBővebben
Fogimplantátumom rövid története, avagy „a türelem rózsát terem” ” 26 éves orvos vagyok. 9 éves koromban a jobb felső metszőfogam egy hinta balesetben keresztbe kettétört. Idegkezelés után 5-6 éven keresztül fényre kötő kompozitokkal ill. más tömőanyagokkal volt felépítve. 15 évesen egy csapos fémkerámia korona került rá, ami 1 évvel ezelőttig kitűnően szolgált és közepesen esztétikus volt.
I.E

dd

Budai fogászatunkban szeretettel várjuk, amennyiben professzionális fogkezelésre van szüksége! Implantációs fogpótlások, kiváló minőségű fog implantátumok, több évtizedes tapasztalat, garancia.

1114 Budapest, Bocskai út 16.