M.M. 54 éves nő páciens az implantációról

Újra mosolygok

Kiderült, hogy az implantátumok beültetéséhez csontpótlásra van szükség.

Divinyi professzor úr tájékoztatott a beavatkozásról, és arról, hogy ez egy igen hosszú folyamat, hiszen a műtéteket követően hónapokat kell várni a csontosodásra. Dobogó szívvel, remegő lábakkal, összeszorult gyomorral, izzadó tenyérrel léptem át a rendelő küszöbét. Nagyon féltem, pedig már túl voltam néhány fogászati beavatkozáson. Tudtam, csak így lehet pótolni a hiányzó hat darab fogamat. A műtét két órán át tartott. A végén a professzor hősnek nevezett, pedig inkább ő volt a hős, és ő mindennap hős. Hat hónap elmúltával kontroll következett.  Kiderült, minden a várakozásomnak megfelelően sikerült, ahogy hittem, ahogy gondoltam, ahogy éreztem. Soha egy másodpercre sem kételkedtem.

Majd ismét műtét, várakozás. Az idő múlását egyre jobban csigalassúságúnak éreztem. A beavatkozások, a várakozás, az időközben, főleg esztétikailag segítő kirakat protézis alkalmazásával járó kellemetlenségek - reggelente elfelejtem betenni, a buszmegállóból megyek vissza érte - megviselték az idegeimet, kezdetem egyre türelmetlenebbé válni. Számomra nagyon hosszú volt ez az idő, ez a megpróbáltatás, kezdtem befelé fordulni, már életkedvem sem volt, és ekkor, 15 hónap elmúltával eljött a várva várt nap. Elkészült a fogam!  Végre van fogam! Ez az érzés leírhatatlan, ahogy lassan ocsúdtam fel egy csipkerózsika-álomból. A boldogság, mint langyos fuvallat futott végig az ereimben, átjárta minden sejtem. Néztem a tükörbe, nem tudtam betelni a látvánnyal. A jó kedv mosolyt csalt az arcomra. Hirtelen kicseréltek, az életkedvem másodpercek alatt tért vissza. A rendelőben mosolyogtam, vicsorítottam a tükörbe, hazafelé a kirakatok üvegében, a járó kelőkkel mit sem törődve, bámultam a fogaimat.  Hihetetlen, de néhány perc alatt a fog megváltoztatta az élethez való hozzáállásom, szárnyalt a lelkem. És működik! Nem mozog, nem lötyög, nem hagyom otthon, rágok, és nagyon szép, engem is széppé tett.

 

Köszönöm Professzor Úr!

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot most!

Időpontfoglalás

 

Páciens vélemények

Páciens az implantációról: a végeredmény egy csoda! Történetem 25 évvel ezelőtt kezdődött, amikor három kiváló fogorvos is közölte, hogy az állandó fogínygyulladások miatt az alsó fogsoromat ki kell „dobni”, és akkor még csak a protézis volt, mint lehetőség.
Üdv: D.A .-né
Üdv: D.A .-néBővebben
31 éves nő vagyok. Elmesélem az én történetem, hogy ezáltal is bátorítsam azokat, akik hasonló helyzetbe kerültek, és nem tudják milyen lehetőségeik vannak a fogpótlás terén.Tizenévesen, amikor kötelező fogászati vizsgálatokon jártam, az orvosok mindig kérdezték: „Tudja, hogy van még egy tejfoga?”
Üdv: I.E
Üdv: I.EBővebben
M.M. 54 éves nő páciens az implantációról: Újra mosolygok! Kiderült, hogy az implantátumok beültetéséhez csontpótlásra van szükség. Divinyi professzor úr tájékoztatott a beavatkozásról, és arról, hogy ez egy igen hosszú folyamat, hiszen a műtéteket követően hónapokat kell várni a csontosodásra. Dobogó szívvel, remegő lábakkal, összeszorult gyomorral, izzadó tenyérrel léptem át a rendelő küszöbét.
Üdv: M.M
Üdv: M.MBővebben
Fogimplantátumom rövid története, avagy „a türelem rózsát terem” ” 26 éves orvos vagyok. 9 éves koromban a jobb felső metszőfogam egy hinta balesetben keresztbe kettétört. Idegkezelés után 5-6 éven keresztül fényre kötő kompozitokkal ill. más tömőanyagokkal volt felépítve. 15 évesen egy csapos fémkerámia korona került rá, ami 1 évvel ezelőttig kitűnően szolgált és közepesen esztétikus volt.
I.E

dd

Budai fogászatunkban szeretettel várjuk, amennyiben professzionális fogkezelésre van szüksége! Implantációs fogpótlások, kiváló minőségű fog implantátumok, több évtizedes tapasztalat, garancia.

1114 Budapest, Bocskai út 16.