Történetem 25 évvel ezelőtt kezdődött, amikor három kiváló fogorvos is közölte, hogy az állandó fogínygyulladások miatt az alsó fogsoromat ki kell „dobni”, és akkor még csak a protézis volt, mint lehetőség.

 Elkeseredésem határtalan volt. Ekkor barátnőm elvitt Dr. Divinyi Tamáshoz, aki 23 éve „megkoronázva” rendbe hozta a fogaimat. Sajnos, az idő előrehaladtával mégis eljött az a pillanat, amikor meg kellett válnom az egész alsó fogsoromtól.

Mivel az előző kezeléseknél szörnyű nehezen viseltem az ideiglenes beragasztott pótlásokat, a professzor úr javaslatára implantátum beültetésére került sor. Azt hiszem, nálam jobban ember nem félt még a műtét gondolatától is. Meglepetésemre a beavatkozás nem járt nagyobb fájdalommal, mint bármelyik másik fogászati kezelés. Kicsit talán hosszadalmasabb, míg beilleszkednek az implantátumok.

De a kedves bánásmód a Professzor úr és a rendelőben dolgozó asszisztensek részéről megkönnyítették a kellemetlenségeket. A végeredmény egy csoda, és határtalan boldogság érzés. Tökéletes, olyan mintha a saját fogsorom lenne. Nincs több ragasztás. Csak hálásan köszönni tudom a Professzor úrnak.

Üdv: D.A .-né

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot most!

Időpontfoglalás

 

Páciens vélemények

Páciens az implantációról: a végeredmény egy csoda! Történetem 25 évvel ezelőtt kezdődött, amikor három kiváló fogorvos is közölte, hogy az állandó fogínygyulladások miatt az alsó fogsoromat ki kell „dobni”, és akkor még csak a protézis volt, mint lehetőség.
Üdv: D.A .-né
Üdv: D.A .-néBővebben
31 éves nő vagyok. Elmesélem az én történetem, hogy ezáltal is bátorítsam azokat, akik hasonló helyzetbe kerültek, és nem tudják milyen lehetőségeik vannak a fogpótlás terén.Tizenévesen, amikor kötelező fogászati vizsgálatokon jártam, az orvosok mindig kérdezték: „Tudja, hogy van még egy tejfoga?”
Üdv: I.E
Üdv: I.EBővebben
M.M. 54 éves nő páciens az implantációról: Újra mosolygok! Kiderült, hogy az implantátumok beültetéséhez csontpótlásra van szükség. Divinyi professzor úr tájékoztatott a beavatkozásról, és arról, hogy ez egy igen hosszú folyamat, hiszen a műtéteket követően hónapokat kell várni a csontosodásra. Dobogó szívvel, remegő lábakkal, összeszorult gyomorral, izzadó tenyérrel léptem át a rendelő küszöbét.
Üdv: M.M
Üdv: M.MBővebben
Fogimplantátumom rövid története, avagy „a türelem rózsát terem” ” 26 éves orvos vagyok. 9 éves koromban a jobb felső metszőfogam egy hinta balesetben keresztbe kettétört. Idegkezelés után 5-6 éven keresztül fényre kötő kompozitokkal ill. más tömőanyagokkal volt felépítve. 15 évesen egy csapos fémkerámia korona került rá, ami 1 évvel ezelőttig kitűnően szolgált és közepesen esztétikus volt.
I.E

dd

Budai fogászatunkban szeretettel várjuk, amennyiben professzionális fogkezelésre van szüksége! Implantációs fogpótlások, kiváló minőségű fog implantátumok, több évtizedes tapasztalat, garancia.

1114 Budapest, Bocskai út 16.