Fizetési lehetőségek

Rendelőnkben a számlát készpénzzel és bankkártyával is ki lehet egyenlíteni. Az első vagy egyszeri alkalommal történő tanácsadást, rtg. felvétel készítését, a kezelést, a vizit végén minden esetben kérjük rendezni!

 

Ha hosszabb kezelést tervezünk a kezelési terv illetve árajánlat alapján, a kezelés megkezdése előtt, a kezelések jellegétől függően, megegyezés szerint kb. 30% előleget kérünk.

Az implantációs fogpótlásokra az előleg: 50%.

A kezelés kezdetén fizetett vizit díjat a hosszabb kezeléseknél visszaszámítjuk.  A fogpótlások díját a fogmű átadásakor, minden esetben rendezni kell. A garanciális problémák, javítások az idevonatkozó feltételek, rendeletek szerint, csak a számla teljes kiegyenlítése után kerülhetnek rendezésre.

Számlát általában a kezelések befejezésekor állítunk ki. A páciens kérésére lehetőség van részszámla kiállítására is.

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot most!

Időpontfoglalás

 

Páciens vélemények

Páciens az implantációról: a végeredmény egy csoda! Történetem 25 évvel ezelőtt kezdődött, amikor három kiváló fogorvos is közölte, hogy az állandó fogínygyulladások miatt az alsó fogsoromat ki kell „dobni”, és akkor még csak a protézis volt, mint lehetőség.
Üdv: D.A .-né
Üdv: D.A .-néBővebben
31 éves nő vagyok. Elmesélem az én történetem, hogy ezáltal is bátorítsam azokat, akik hasonló helyzetbe kerültek, és nem tudják milyen lehetőségeik vannak a fogpótlás terén.Tizenévesen, amikor kötelező fogászati vizsgálatokon jártam, az orvosok mindig kérdezték: „Tudja, hogy van még egy tejfoga?”
Üdv: I.E
Üdv: I.EBővebben
M.M. 54 éves nő páciens az implantációról: Újra mosolygok! Kiderült, hogy az implantátumok beültetéséhez csontpótlásra van szükség. Divinyi professzor úr tájékoztatott a beavatkozásról, és arról, hogy ez egy igen hosszú folyamat, hiszen a műtéteket követően hónapokat kell várni a csontosodásra. Dobogó szívvel, remegő lábakkal, összeszorult gyomorral, izzadó tenyérrel léptem át a rendelő küszöbét.
Üdv: M.M
Üdv: M.MBővebben
Fogimplantátumom rövid története, avagy „a türelem rózsát terem” ” 26 éves orvos vagyok. 9 éves koromban a jobb felső metszőfogam egy hinta balesetben keresztbe kettétört. Idegkezelés után 5-6 éven keresztül fényre kötő kompozitokkal ill. más tömőanyagokkal volt felépítve. 15 évesen egy csapos fémkerámia korona került rá, ami 1 évvel ezelőttig kitűnően szolgált és közepesen esztétikus volt.
I.E

dd

Budai fogászatunkban szeretettel várjuk, amennyiben professzionális fogkezelésre van szüksége! Implantációs fogpótlások, kiváló minőségű fog implantátumok, több évtizedes tapasztalat, garancia.

1114 Budapest, Bocskai út 16.