Altatásos fogászat

Nem sok ember van aki szereti hallani a fúró hangját, sőt vannak akik kimondottan félnek a fogászati kezeléstől. Manapság a fogászati kezelések a modern technológiának köszönhetően fájdalommentesek, de van akiket ez sem győz meg és továbbra is félnek. Aggódni nem kell, van egy jó hírünk: Kezeltetheti fogait altatásos kezelésben!

Amennyiben az altatásos fogászati kezelés mellett dönt, nincs mitől félnie, mert a kezelés fájdalommentes, csak egy kisebb szúrást kell elviselni a kezelés elején. Az altatást mindig aneszteziológus szakorvos végzi.

Az altatásos fogászati kezelésre előzetesen fel kell készülni. Minden esetben laborvizsgálatok előzik meg a kezelést. A laborvizsgálatok előtt ne fogyasszunk semmit, éhgyomorral kell menni.

A laborvizsgálatok után már ehetünk, de tudni kell, hogy az altatásos fogászati kezelés megkezdése előtt 5-6 órával már ne együnk és igyunk semmit.

Nem ajánlatos az altatásban végzett fogászati kezelés amennyiben Ön szív és érrendszeri betegségekben szenved.

Nem ajánlatos az altatásban végzett fogászati kezelés amennyiben Ön asztmatikus betegségben szenved.

Amennyiben bővebb felvilágosítást szeretne az altatásos fogászati kezeléseinkkel kapcsolatban, jelentkezzen be online konzultációra, vagy hívjon minket telefonon.

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot most!

Időpontfoglalás

 

Páciens vélemények

Páciens az implantációról: a végeredmény egy csoda! Történetem 25 évvel ezelőtt kezdődött, amikor három kiváló fogorvos is közölte, hogy az állandó fogínygyulladások miatt az alsó fogsoromat ki kell „dobni”, és akkor még csak a protézis volt, mint lehetőség.
Üdv: D.A .-né
Üdv: D.A .-néBővebben
31 éves nő vagyok. Elmesélem az én történetem, hogy ezáltal is bátorítsam azokat, akik hasonló helyzetbe kerültek, és nem tudják milyen lehetőségeik vannak a fogpótlás terén.Tizenévesen, amikor kötelező fogászati vizsgálatokon jártam, az orvosok mindig kérdezték: „Tudja, hogy van még egy tejfoga?”
Üdv: I.E
Üdv: I.EBővebben
M.M. 54 éves nő páciens az implantációról: Újra mosolygok! Kiderült, hogy az implantátumok beültetéséhez csontpótlásra van szükség. Divinyi professzor úr tájékoztatott a beavatkozásról, és arról, hogy ez egy igen hosszú folyamat, hiszen a műtéteket követően hónapokat kell várni a csontosodásra. Dobogó szívvel, remegő lábakkal, összeszorult gyomorral, izzadó tenyérrel léptem át a rendelő küszöbét.
Üdv: M.M
Üdv: M.MBővebben
Fogimplantátumom rövid története, avagy „a türelem rózsát terem” ” 26 éves orvos vagyok. 9 éves koromban a jobb felső metszőfogam egy hinta balesetben keresztbe kettétört. Idegkezelés után 5-6 éven keresztül fényre kötő kompozitokkal ill. más tömőanyagokkal volt felépítve. 15 évesen egy csapos fémkerámia korona került rá, ami 1 évvel ezelőttig kitűnően szolgált és közepesen esztétikus volt.
I.E

dd

Budai fogászatunkban szeretettel várjuk, amennyiben professzionális fogkezelésre van szüksége! Implantációs fogpótlások, kiváló minőségű fog implantátumok, több évtizedes tapasztalat, garancia.

1114 Budapest, Bocskai út 16.