IMPLANTÁCIÓS FOGPÓTLÁS

Implantációs fogpótlások több évtizedes tapasztalattal, garanciával.

BŐVEBBEN

FOGÁSZATI ÁRAK

Fog implantátum árak és teljes körű fogászati árlista rejtett költségek nélkül!

BŐVEBBEN

FOGLALJON IDŐPONTOT

Hívjon minket vagy regisztráljon online időpontért! +36 20 278 03 64

BŐVEBBEN
Tisztelt látogató
Szájsebészet
Implantációs fogpótlás
Altatásos fogászat
BLOOD TEST

Üdvözlöm a rendelőmben

Dr. Divinyi Tamás fog, és szájsebész szakorvos, a Semmelweis Egyetem professzor emeritusa vagyok. 42 évig dolgoztam a Semmelweis Egyetem Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján. 1984-óta foglalkozom fogászati implantátumokkal. Nevemhez fűződnek, mint szerzőhöz és mint szerkesztőhöz a hazai implantológia tárgyú tankönyvek, továbbá az Egyetem Fogorvostudományi Karán az „Implantológia” tantárgy bevezetése.

Az egyetemi gyógyító, oktató és tudományos tevékenységem befejezése után úgy döntöttem, hogy a több évtizedes orvosi tapasztalataimat a fogászatilag nehéz helyzetben lévő, de igényes, leendő pácienseim javára fordítom. Ehhez az elhatározásomhoz nagy segítséget jelentenek a fiatal, ambiciózus és szakmailag kitűnően képzett munkatársaim. Nekik is biztonságot jelent, hogy bármilyen konzultációt igénylő kérdésben könnyen ki tudják kérni a véleményemet. Ebben a „team” munkában reméljük, a pácienseink teljes megelégedésére tudunk tevékenykedni.

Bővebben

DENTAL EXPART

Szájsebészet

Szájsebészeti kezelések több évtizedes tapasztalattal, garanciával.

A szájsebészeti kezelések a jól működő, teljeskörű kezelést biztosító rendelő szolgáltatásihoz tartoznak. A fogeredetű gyulladások kezelése, de a fogak megtartó terápájának is szerves része a sebészet. Szájsebészeti szakrendelésünkön kétségtelen a legnagyobb hangsúlyt az az implantációs fogpótlások előkészítésére, az implantációs műtétekre helyezzük. Szájsebészettel több, mint négy évtizeden keresztül a Semmelweis Egyetem Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján foglalkoztam.

Bővebben

COSMETIC SURGERY

Implantációs fogpótlás

Implantációs fogpótlás több évtizedes tapasztalattal, garanciával.

Pácienseinknek megkönnyítjük a választást azzal, hogy csak kitűnő minőségű, nemzetközileg elismert rendszerekkel foglalkozunk. A választás lehetőségét elsősorban a pácienseink anyagi lehetőségeihez mértük. Rendelőnkben Straumann és Osstem implantátum rendszerekkel dolgozunk. Az implantátum beültetése helyi érzéstelenítésben történik, fájdalommentes!

Bővebben

BEST MEDICINE SERVICE

Altatásos fogászat

Mikor lehet szükség altatásban végzett fogászati kezelésre? Milyen előkészületek szükségesek az altatásos fogászathoz? Mik a kockázatai az altatásos fogászatnak? Kattintson a bővebben gombra és minden kérdésére választ kap!

 

Bővebben

Munkatársaink

 

Dr.
László Edit

Fogszakorvos

RENDELÉSI IDŐ:

Szülési szabadság

Dr.
Körmöczi Kinga

Fogszakorvos, Telefonszám: 06-20-988-2120

RENDELÉSI IDŐ:

Kedd - Csütörtök: 15 - 20
Hétfő - Szerda: 8:00 - 14.00

Dr.
Divinyi Tamás

Fog és szájsebész szakorvos

RENDELÉSI IDŐ:

Hétfő - Szerda:15 - 18
  Csütörtök: 9-12

Dr. Gellért Noémi

Fogszakorvos

RENDELÉSI IDŐ:

Kedd: 9-13h Csütörtök: 13-18h
Szombat - Vasárnap: Zárva

Gyarmati Andrea

Fogászati szakasszisztens, dentálhigiénikus

RENDELÉSI IDŐ:

Hétfő - Péntek
Szombat - Vasárnap: Zárva

Szegedi Erzsébet

Recepciós, adminisztrátor

RENDELÉSI IDŐ:

Hétfő - Péntek
Szombat - Vasárnap: Zárva

Tiwald Gréta

Fogászati szakasszisztens, dentálhigiénikus

RENDELÉSI IDŐ:

Hétfő - Péntek
Szombat - Vasárnap: Zárva

Csiszár Zsuzsanna

Recepciós, adminisztrátor

RENDELÉSI IDŐ:

Hétfő - Péntek
Szombat - Vasárnap: Zárva

Klinikánk számokban

ÉV TAPASZTALAT
PÁCIENS
FOGBEÜLTETÉS
BOLDOG MOSOLY

Az általunk elvégzett alábbi fogpótlásokra, tömésekre, rendeltetésszerű használat mellett a következő élettartamokat garantáljuk:

  • Implantációs fogpótlás
  • Straumann implantátumok - Svájc. Élethosszig tartó garancia
  • Osstem implantátumok - Németország. Élethosszig tartó garancia
  • Fém-kerámia, cirkon-kerámia fogpótlások - 5 év
  • Műanyag fogpótlások - 3 év
  • Kompozit anyagból készült fogtömések, betétek 5-év
Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot most!

Időpontfoglalás

 

Páciens vélemények

Páciens az implantációról: a végeredmény egy csoda! Történetem 25 évvel ezelőtt kezdődött, amikor három kiváló fogorvos is közölte, hogy az állandó fogínygyulladások miatt az alsó fogsoromat ki kell „dobni”, és akkor még csak a protézis volt, mint lehetőség.
Üdv: D.A .-né
Üdv: D.A .-néBővebben
31 éves nő vagyok. Elmesélem az én történetem, hogy ezáltal is bátorítsam azokat, akik hasonló helyzetbe kerültek, és nem tudják milyen lehetőségeik vannak a fogpótlás terén.Tizenévesen, amikor kötelező fogászati vizsgálatokon jártam, az orvosok mindig kérdezték: „Tudja, hogy van még egy tejfoga?”
Üdv: I.E
Üdv: I.EBővebben
M.M. 54 éves nő páciens az implantációról: Újra mosolygok! Kiderült, hogy az implantátumok beültetéséhez csontpótlásra van szükség. Divinyi professzor úr tájékoztatott a beavatkozásról, és arról, hogy ez egy igen hosszú folyamat, hiszen a műtéteket követően hónapokat kell várni a csontosodásra. Dobogó szívvel, remegő lábakkal, összeszorult gyomorral, izzadó tenyérrel léptem át a rendelő küszöbét.
Üdv: M.M
Üdv: M.MBővebben
Fogimplantátumom rövid története, avagy „a türelem rózsát terem” ” 26 éves orvos vagyok. 9 éves koromban a jobb felső metszőfogam egy hinta balesetben keresztbe kettétört. Idegkezelés után 5-6 éven keresztül fényre kötő kompozitokkal ill. más tömőanyagokkal volt felépítve. 15 évesen egy csapos fémkerámia korona került rá, ami 1 évvel ezelőttig kitűnően szolgált és közepesen esztétikus volt.
I.E

dd

Budai fogászatunkban szeretettel várjuk, amennyiben professzionális fogkezelésre van szüksége! Implantációs fogpótlások, kiváló minőségű fog implantátumok, több évtizedes tapasztalat, garancia.

1114 Budapest, Bocskai út 16.